G-Voetbal
Puurs-St-Amands
Bijna twintig jaar lang draait het andersvalidevoetbal in de regio op volle toeren. Opgestart in een tijd toen G-sport nog lang geen alledaagsheid was werd dit G-team een begrip. Deze jarenlange samenwerking staat garant voor een ervaren bestuur en door de wol geverfde trainers die de sporters een goed hart toedragen.

De succesexplosie zorgde er voor dat gedurende enkele jaren een aanwervingsstop was ingelast.
In het zog van onze organisatie ontstonden ook G-voetbalploegen in nabije gemeenten en regio’s. Ook worden enkele van onze vaste pionnen een dagje ouder. Dat alles laat ons toe de deuren weer open te zetten en alle geïnteresseerden uit te nodigen een kijkje te komen nemen binnen onze organisatie.

De trainingen en thuiswedstrijden van ons team gaan door op de terreinen van Kalfort Daghet en ’s winters in de sportzaal “Den Binder” te Puurs, telkens op woensdagavond 19u. Maar naast gezellig trainen spelen we op regelmatige basis wedstrijden tegen andere G-ploegen uit Vlaanderen. Eén vanonze hoogdagen is het Puurse G-voetbaltornooi, een integratietornooi dat dit jaar doorgaat op zondag 10 mei 2020 op onze thuisterreinen. Iedereen die de G-sport een goed hart toedraagt of interesse heeft is daar van harte uitgenodigd.

Wenst U, als speler, toe te treden tot deze succesvolle organisatie neem dan zonder verplichtingen contact op met onderstaand bestuurslid. Voor de spelers geldt maar één beperking voor toetreding ;men moet minstens 12 jaar oud zijn aangezien G-voetbal Puurs geen “kids”-team heeft en in het bezit zijn van een EDC-kaart of aanverwant document dat geldt als bewijs van de beperking van betrokkene.

Een extra aantrekkingskracht van de organisatie is het feit dat naast voetbal ook heel wat randactiviteiten worden georganiseerd. Dat gaat van deelnemen aan een andere sporttakinitiaties (petanque, golf, atletiek, fietsen) via spaghettifeesten tot een voetbalweekend op de sporterreinen aan zee.